У Кропивницькому міський транспорт перевозитиме обмежену кількість пасажирів

Перегляди: 2788

У Кропивницькому громадський транспорт перевозитиме не більше 10 осіб у салоні сьогодні, 18 березня, після 12:00.

Про це CBN повідомили кілька місцевих перевізників.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Згідно з завданням управління транспорту, у нас сьогодні виїхали у повному обсязі всі маршрути, а саме №55, 4, 111, 116-а та 134. До 12 години вони будуть курсувати за звичайним графіком. Після цього часу ми курсуватимемо, згідно з постановою Кабінету Міністрів 215 від 16.03 - не більше 10 людей у салоні», - зокрема, розповіла генеральний директор ПП «Автолегіон» Тетяна Глибенко.

Як зазначили у прес-службі патрульної поліції області, за кількістю пасажирів мають слідкувати водії громадського транспорту.

«Патрульні будуть проводити профілактичні бесіди, рекомендувати водіям пасажирського транспорту не виїжджати на маршрути. Виписувати адміністративні протоколи за перевищення кількості людей у салоні ми не плануємо, водії самі відповідають за своїх пасажирів. Усе носить поки що рекомендаційний характер», - сказав прес-секретар патрульної поліції Дмитро Поперешняк.

Нагадаємо, у Кропивницькому через ситуацію, пов’язаною з коронавірусом, закривають заклади громадського харчування, магазини (крім продовольчих), торговельно-розважальні центри.