Представництво ЄС запрошує жителів Кіровоградщини взяти участь у відео-флешмобі

Перегляди: 899

Представництво ЄС в Україні запрошує жителів Черкаської та Кіровоградської областей взяти участь у відеофлешмобі «Україна та Європа: прямуємо разом».

Про це CBN повідомила координаторка інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні» представництва ЄС в Україні Аліса Тягун.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Флешмоб є частиною інформаційної кампанії представництва ЄС в Україні. Його мета – сприяти розбудові плідних відносин між Україною та ЄС і поширенню європейських цінностей.

Аби взяти участь у флешмобі, необхідно

1. Зняти коротке відео на тему «Україна та Європа: прямуємо разом», у якому розповісти про власне бачення України у європейському просторі, майбутнє відносин Україна-ЄС або про те, як ви популяризуєте європейські цінності та європейський спосіб життя у вашому місті тощо.

2. Перевірити, аби відео відповідало технічним вимогам:

- тривалість: максимум 1 хвилина – для Instagram, 2 хвилини – для Facebook;

- будь-який спосіб зйомки: смартфон, фото- чи відеокамера;

- хороша якість відео вітається;

- бажаною мовою є українська.

3. Опублікувати відео в Facebook та/або Instagram:

- розмістити ролик на особистій сторінці або на сторінці організації, яку ви представляєте;

- поставити хештег #ЄвропаЦеЯ;

- позначити сторінку представництва ЄС в Україні (Facebook – @EUDelegationUkraine, Instagram – @euinua).

4. Заповнити анкету учасника флешмобу за посиланням та завантажити ролик на файлообмінник (Google Drive, Dropbox, OneDrive, WeTransfer, Fex.Net, DropMeFiles тощо).

Найкращі відеороботи будуть об’єднані в ролик від представництва ЄС, який покажуть на українських телеканалах наприкінці року.

Крім того, автори відео зможуть взяти участь у фестивалі відеофільмів, який відбудеться 18 червня в Одесі. Захід об’єднає авторів роликів із Черкаської та Кіровоградської областей.