Зеленський призначив голову Добровеличківської РДА

Перегляди: 3372

Президент Володимир Зеленський призначив Володимира Осієвського головою Добровеличківської районної державної адміністрації.

Розпорядження про це опубліковане на сайті глави держави.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Призначити Осієвського Володимира Валерійовича головою Добровеличківської районної державної адміністрації Кіровоградської області», - сказано в документі.

Володимир Осієвський до призначення був головою Данило-Балківської сільради (Благовіщенський район).

Дружина Володимира Осієвського – Ірина Осієвська, член Національної асоціації адвокатів України, раніше працювала начальником районного управління юстиції в Благовіщенському (тоді ще – Ульянівці). Вона, у свою чергу, претендує на посаду голови Благовіщенської РДА.

Родина має у власності квартиру (33,4 кв. м) в Кропивницькому, а також житло та земельну ділянку в Даниловій Балці.

У Володимира Осієвського є вантажівка САЗ 3507, на легковику ВАЗ 21063 1984 року випуску він їздить на підставі генеральної довіреності.

У 2018 році Володимир Осієвський отримав 188 360 грн зарплати та 61 849 грн соціальної допомоги. Ірина Осієвська за заняття своєю професійною діяльністю заробила 13 252 грн.

Родина також має кредитні зобов’язання – 44 366 грн перед банком «Аваль» та 31 000 грн – перед ПриватБанком.

Нагадаємо, Володимир Зеленський звільнив голову Благовіщенської районної державної адміністрації В’ячеслава Зосима з посади.