У водоканалі заспокоїли: додаткове хлорування води у Кропивницькому не проводитимуть

Перегляди: 2471

В ОКВП «Дніпро - Кіровоград» спростували розповсюджене у соцмережах повідомлення про хлорування води у понеділок, 23 березня.

Про це йдеться у повідомленні, опублікованому на офіційній сторінці водоканалу у Facebook, передає CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«ОКВП "Дніпро - Кіровоград" не планує жодного хлорування води, а якби планувало, то найперше:

1. Обов'язково і завчасно повідомило б про це на своєму офіційному сайті.

2. Всі, хто встановив мобільний додаток підприємства, отримали б про це сповіщення», - йдеться у повідомленні.

У ОКВП нагадали, що достовірними джерелами інформації щодо діяльності підприємства є: офіційна сторінка водоканалу у Facebook, офіційні сайти органів місцевого самоврядування чи їхні сторінки в соцмережах, засоби масової інформації, які посилаються на сайт, прес-службу чи когось із керівництва підприємства.

«Будь ласка, будьте уважними та перевіряйте контент, який поширюєте. У разі будь-яких сумнівів спочатку перевірте офіційний сайт (повідомлення не ховають, вони завжди на головній сторінці), дізнайтеся в колл-центрі, подзвоніть до старої доброї диспетчерської, напишіть у месенджер чи у форму зворотного зв'язку мобільного додатку», - зазначили в прес-службі водоканалу і додали, що пан, який опублікував допис про «хлорування 23.03.2020», навіть не є мешканцем нашої області.