Жителiв Кропивницького закликали дезiнфiкувати пiд’їзди багатоповерхiвок

Перегляди: 2082

Мiський голова Кропивницького Андрiй Райкович доручив управлiнню ЖКГ та управляючим компанiям розмiстити на всiх пiд'їздах оголошення, щоб мешканці будинкiв об'єдналися i почали обробляти вхiднi дверi, площадки i сходовi клiтини дезiнфiкуючим розчином.

Про це Андрiй Райкович повiдомив на своїй сторiнцi у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Також мiський голова звернувся до управлiння МНС, аби розглянути можливiсть дезiнфекцiї зупинок громадського транспорту та магiстральних вулиць мiста.

До управлiння патрульної полiцiї - активiзувати роботу екiпажiв на околицях мiста, в спальних районах, пильнувати, щоб не з’явились мародери.

«Окреме звернення до людей похилого вiку. Зараз активiзуються рiзного роду шахраї, не чистi на руку злодiї i почнуть телефонувати, приходити у двори, дзвонити у квартири пiд виглядом соцiальних iнспекторiв, постачальникiв гуманiтарної допомоги i дезiнфекторiв помешкань. Не пiддавайтесь на провокацiї чи вмовляння. Не вiдчиняйте дверi чужим, що б вони вам не говорили. Ви знаєте своїх соцiнспекторiв, своїх сiмейних лiкарiв. Краще телефонуйте в полiцiю чи на гарячу лiнiю мiського голови. Якщо з'явиться якась гуманiтарна лiнiя допомоги, про це буде публiчно повiдомлено», - йдеться в дописi.

Все про коронавірус можна почитати за посиланням.