Уродженець Кропивницького претендує на посаду в Державному бюро розслiдувань

Перегляди: 3434

На посаду заступника керiвника головного слiдчого управлiння в Державному бюро розслiдувань претендує уродженець Кропивницького Артем Медведенко, передає кореспондент CBN.

Медведенко працював старшим слiдчим в особливо важливих справах третього слiдчого вiддiлу управлiння спецiальних розслiдувань Генпрокуратури.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Є власником декiлькох квартир у Кропивницькому та має спiльну з батьками квартиру в Первомайську. У 2018 декларував, що орендує у Києвi примiщення в гуртожитку Нацiональної академiї прокуратури України. У декларацiї за 2019 ця iнформацiя вiдсутня.

За 2018 рiк, згiдно з декларацiєю, у Генпрокуратурi Медведенко заробив 246 тисяч гривень, тобто його зарплата становила трохи бiльше 20 тисяч гривень. А у 2019 - 523 тисячi, тобто по 42 тисячi гривень на мiсяць. Дружина, працюючи у Кiровському райсудi, за рiк заробила 234 тисячi гривень.

У 2019 Медведенко готiвкою задекларував 242 тисячi, роком ранiше в нього було лише 78 тисяч готiвки. Кожен з подружжя має невеликi кредити в комерцiйних банках.