Акцію «Ми на відстані, але ми разом» ініціювали волонтери в Кропивницькому (ФОТО)

Перегляди: 1570

Акцію особливого періоду «Ми на відстані, але ми разом» ініціювали волонтери громадського простору Krop:Hub в Кропивницькому, передає кореспондент CBN.

Небайдужі збирають тканини, нитки та інші підручні засоби, з яких шитимуть маски, а також інгредієнти для засобів дезінфекції. Усе це передаватимуть військовим на передову, поліцейським і медикам. Акція стартувала у понеділок. Нині вже пошили три сотні масок, частину яких сьогодні вночі передадуть на схід. Також збирають кошти на захисні костюми для лікарів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Мета нашої акції – сказати, що ми вдома, але ми поряд, підтримуємо тих, хто стоїть зараз на передовій – як і тут в місті, так і на сході країни. Ми маємо захистити наших лікарів для того, щоб вони продовжували свою роботу», - прокоментувала волонтерка Інна Колпак.

Активісти звертаються до небайдужих підтримати ініціативу. Якщо не матеріалами, то допомогти шити маски, або ж фінансово.

Телефон зв’язку: (066) 130-52-49 (Інна).

Реквізити для надання допомоги: 5169 33051 6807 754 МБФ СМАйЛ (Аветисян О.В.).