В Олександрiї створили оперативний штаб з питань запобiгання поширенню COVID-19

Перегляди: 856

В Олександрiї створили оперативний штаб з питань запобiгання поширенню та територiї мiста COVID-19, передає CBN посиланням на прес-службу мiськради.

Нинi в Олександрiї вивчають питання запуску спецтранспорту для доставки медичних та iнших працiвникiв до мiсця роботи; як дiяти у разi припинення руху громадського транспорту, якщо в Українi введуть надзвичайний стан.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У центральнiй мiськiй лiкарнi вже готовi до роботи три бокси для хворих на коронавiрус. При виявленнi в мiстi першого хворого, усi медзаклади централiзовано забезпечать засобами iндивiдуального захисту i апаратами штучної вентиляцiї легень, якi акумулювали на базi обласного департаменту охорони здоров’я.

В гуртожитках навчальних закладiв видiлять 600 мiсць для перебування людей, якi контактували з хворими.

Рятувальники допоможуть комунальникам у дезiнфекцiї мiсць масового перебування людей.

Двiрники, закрiпленi за багатоповерхiвками, готовi до здiйснення дезiнфекцiї дверних ручок i перил у пiд’їздах.

З людьми, якi прибули з iнших країн, ведуть роз’яснювальну роботу про необхiднiсть самоiзоляцiї. Селищним i сiльським головам рекомендували оперативно надавати iнформацiю про таких громадян.

Управлiння економiки й надалi монiторитиме цiни на продукти харчування та проводитиме роз’яснювальну роботу щодо дотримання санiтарно-гiгiєнiчних вимог.

Нацполiцiя проводить роботу з керiвниками магазинiв про обмеження кiлькостi людей, якi можуть одночасно перебувати у торговельних залах.

Все про коронавiрус можна прочитати за посиланням.