Депутати «Опозиційної платформи "За життя"» передали медикам швидкої захисні костюми (ФОТО)

Перегляди: 3126

Депутати та активісти «Опозиційної платформи "За життя"» у всіх куточках України допомагають медичним закладам боротися з пандемією коронавірусу, не залишаються осторонь і кропивницькі опозиціонери.

Серед депутатського корпусу «Опозиційної платформи "За життя"» в Кіровограді немає представників великого бізнесу. Проте опозиціонери мають бажання максимально допомагати медикам, тому оголосили збір коштів серед партійного активу для виготовлення та закупівлі необхідних засобів індивідуального захисту для лікарень обласного центру.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вчора, 30 березня, депутати міської ради обласного центру Анна Ніжнікова, Анатолій Ларін, Лілія Матяшова та депутат обласної ради Вадим Волканов передали до Центру екстреної медичної допомоги та медичних катастроф Кіровоградської області (станція швидкої допомоги) комплекти захисних костюмів.

«Саме медики швидкої, виїжджаючи на виклики, мають першими виявити у пацієнта симптоми коронавірусної інфекції, і саме вони наражаються першими на небезпеку. Тому дуже важливо зробити все можливе, щоб бригади швидкої допомоги були максимально захищені та впевнені у власній безпеці», - зазначив депутат Кіровоградської обласної ради від «Опозиційної платформи "За життя"» Вадим Волканов.

У політичній силі наголосили, що акція буде продовжуватися й надалі. Депутати та активісти «Опозиційної платформи "За життя"» планують найближчим часом передати засоби індивідуального захисту медичним працівникам ще кількох лікарських закладів у обласному центрі.

Олександр Рихлицький, спеціально для CBN