У Кропивницькому чоловік і жінка на прохання кондуктора одягти маски розбили лобове скло автобуса (ВІДЕО)

Перегляди: 2538

У Кропивницькому на 103 маршруті двоє пасажирів зайшли на кінцевій зупинці до салону та розбили лобове скло через прохання кондуктора одягти захисні маски.

Про це йдеться на сторінці міської ради у Facebook, передає кореспондент CBN

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Двоє пасажирів на кінцевій зупинці зайшли до салону. Кондуктор зауважила, що через карантинні заходи проїзд в автобусі можливий лише в масках. Чоловік та жінка вийшли з автобуса, почали вибивати лобове скло та двері й уже за кілька секунд поцілили в лобове скло цеглиною», - йдеться в дописі.

Автобус довелось зняти з рейсу, а на його відновлення треба 16 тисяч гривень. Все, що відбувалось, зафіксували камери відеоспостереження. Водій викликав поліцію.

В поліції зазначили, що за цим фактом розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 ККУ «Хуліганство». Особу правоохоронці вже встановили, проводиться досудове розслідування.

«А за інформацією директора "Олікс" Дмитра Вінницького, схожа історія сталась і на 44 маршруті. Водій маршрутного таксі з сімома пасажирами відмовився брати чоловіка на зупинці, і той жбурнув в маршрутку камінням», - йдеться також у дописі міськради.

Все про коронавірус читайте за посиланням.

https://www.facebook.com/krrada.official/videos/2812319975547808/