У Кропивницькому громадський транспорт під час карантину перевозитиме в салоні на трьох людей більше

Перегляди: 1119

На період запровадження карантину на території Кропивницького водіям громадського транспорту дозволяється брати на три пасажири більше.

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Додаткові три місця у пасажирському транспорті Кропивницького можуть бути використані лише для перевезення персоналу медичних і екстрених служб та працівників Національної поліції, підприємств та установ критичної інфраструктури. При посадці пасажирів у транспорт перевагу надаватимуть медичним працівникам за наявності спеціальної перепустки», - наголосив керівник робіт з ліквідації надзвичайної ситуації Олександр Мосін.

Також обмежуватимуть перевезення пасажирів на автобусних маршрутах, які виконує комунальне підприємство «Електротранс», скасувавши окремі вечірні рейси.

Якщо у Кропивницькому погіршиться епідеміологічна ситуація і запровадять другу хвилю карантинних заходів, спеціальні перепустки для позачергового проїзду отримають також працівники підприємств критичної інфраструктури обласного центру.

Все про коронавірус читайте за посиланням.