У Малій Висці працівники мерії частину свого заробітку перерахують медикам

Перегляди: 2310

Працівники апарату Маловисківської міськради вирішили перерахувати частину свого заробітку за березень медикам інфекційного відділення центральної райлікарні, передає CBN з посиланням на Кіровоградське регіональне відділення АМУ.

«Ми перераховуємо гроші не в фонди чи на лікарню, а конкретно медперсоналу, який працює у інфекційному відділені. Поки на державному рівні ухвалюють різного роду стратегічні рішення, ми маємо подбати про медиків і їхні родини, про людей, які живуть поряд з нами, і на яких всі ми покладаємо основну надію в період пандемії», - зазначив голова Маловисківської міської ради Юрій Гульдас.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Крім того, з бюджету громади виділили понад 53 тисячі гривень на першочергові потреби інфекційного відділення - інвентар, дезінфектори та засоби індивідуального захисту для медиків.

Маловисківська міська рада оголосила про створення волонтерського штабу для допомоги жителям громади в умовах карантину. Про готовність надати допомогу вже повідомили десятки маловищан та жителів сільських населених пунктів ОТГ.

Нагадаємо, жителі Злинки Маловисківського району зібрали 20 тисяч гривень на придбання кисневого концентратору для сільської амбулаторії.

Все про коронавірус можна прочитати за посиланням.