Коронавірус змусив кропивничан активніше писати електронні петиції

Перегляди: 992

Кропивничани тричі за допомогою електронних петицій звернулись до місцевої влади через коронавірус, передає кореспондент CBN.

Вони стосувались питання надбавок до зарплати медпрацівникам, які працюють в небезпечних умовах боротьби з COVID-19, встановлення блокпостів на в'їзді в місто та скасування безкоштовного проїзду пенсіонерів на період карантину. Підписи ще збираються, а влада вже відреагувала на ці проблемні питання.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Сьогодні кропивничанка виступила з пропозицією підвищити тариф на проїзд у маршрутних таксі, але, поки готувалась новина, ніхто її не підтримав.

З’явилася й пропозиція щодо цілодобової роботи торгових продуктових мереж. На думку кропивничанина, таким чином зменшується концентрація людей у магазинах: «Багато людей середнього віку й молодшого може піти вночі, а вдень буде можливість людям похилого віку вільно скупитись. Таким чином перетинатися покоління будуть не так часто. І зменшиться навантаження на лікарні».

Є пропозиції щодо встановлення зупинки громадського транспорту по вул. Генерала Родимцева - кінцевої зупинки маршруту №5, а також продовження маршруту №27 по вул. Кропивницького до поліклініки №3.

Питання ЖКГ також стосуються пропозиції створення ради голів ОСББ, допомоги малоквартирним будинкам у встановленні вузлів комерційного обліку, електрифiкацiї і розвитку мікрорайону «Дачi Песецького», оптимізації теплопостачання, ліквідації стихійного звалища сміття на перехресті вулиць Комарова та Глінки тощо.

Ще одна електронна петиція стосується будівництва льодової арени для розвитку хокею та фігурного катання у Кропивницькому. Її, на думку кропивничанина, можна було б влаштувати в «Колізеї» - недобудованому дитячо-юнацькому центрі на вулиці Шульгіних.

Все про коронавірус читайте за посиланням.