У Новоукраїнській громаді працює бригада допомоги жертвам домашнього насильства

Перегляди: 711

У Новоукраїнській громаді працює бригада, яка допомагатиме жертвам домашнього насильства.

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради Новоукраїнки.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«На період карантину, спричиненого поширенням коронавірусу, чимало жінок та дітей залишились у домівках поряд з кривдником в умовах вимушеної ізоляції. Поява нових стресових ситуацій, матеріальні труднощі, відсутність особистого простору та інші чинники вже викликають прояви домашнього насильства», - зазначили в прес-службі міської ради.

Для допомоги постраждалим від насильства та жорстокого поводження в громаді функціонує мобільна бригада соціально-психологічної допомоги людям, які постраждали від домашнього насильства, яка навіть в умовах карантину працює та надає екстрену соціальну та психологічну підтримку.

• Національна поліція – 102.

• Бригада швидкої медичної допомоги – 103.

• Урядова «гаряча лінія» для людей, які страждають від домашнього насильства. Дзвінки є безкоштовними зі стаціонарних та мобільних телефонів, анонімними та конфіденційними - 15-47.

• Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги людям, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі – (066)-749-99-32.