Жіноче ток-шоу  «3G+M» на каналі «Вітер» виходить в новому форматі

Перегляди: 1312

Жіноче ток-шоу «3G+M» на телеканалі «Вітер» знімається дистанційно відеоблогом.

Про це CBN розповіла ведуча жіночого шоу Катерина Лунгул.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

 «Коли розпочався карантин я розуміла, що знімати жіноче ток-шоу у студії буде нереально, тому що більш за все ми переймалися за гостей і не хотіли нікого наражати на небезпеку. Тоді уперше я відчула безвихідь ситуації, і на 2 тижні ми випали з життя. Але, як кажуть: “Одна голова добре, три краще”» - розповіла ведуча телеканалу «Вітер».

За її словами, ініціатором нового формату – домашнього відеоблогу -  стала режисер проекту  Катерина Мурована.

«Звичайно, одразу погодилась. Моєму щастю не було меж. Робити те, що я люблю більше всього. Тому що у такий складний для усього світу час ми не повинні втрачати оптимізму і наснаги. Можливо, кожен випуск ток-шоу когось відволіче від буденності, комусь допоможе у вирішенні проблем, а когось заспокоїть. Ми з командою робимо гарну справу – це я знаю точно.

Я щаслива, що працюю на каналі великих можливостей і у такому колективі. Домашній відеоблог – це щось нове. Новий і складний формат. Потрібно зрозуміти, як технічно зробити усе правильно і якісно подавати матеріал. Але я впевнена, що усе вийде. І ми зробимо відмінний продукт.

Вже завтра вийде новий випуск жіночого ток-шоу «3G+M». Обговоримо важливу тему, про яку особливо не говорять, - коронавірус у дітей та чи готові педіатри до такого виклику. А також онлайн навчання дітей та що чекати попереду з навчанням. І відомі чоловіки нашого міста показали лайфхаки, що робити вдома на карантині. Ми не будемо, звичайно, говорити лише про наболіле, адже є й інші важливі та гості жіночі теми», - розповіла ведуча програми Катя Лунгул.

Дивіться новий формат жіночого ток-шоу «3G+M» у суботу о 10:30 та о 19:30, а також у неділю о 13:15.