Понад 8 тисяч кропивничан безкоштовно отримають продуктові набори

Перегляди: 2402

Понад вiсiм тисяч жителiв Кропивницького, якi опинилися у складних життєвих обставинах через запровадження карантину на територiї України, отримають благодiйну допомогу продуктами харчування.

Про це CBN поiнформували в прес-службi мiської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Продуктовi набори надаватимуть одиноким людям у віці понад 80 рокiв, громадянам похилого вiку, якi потребують догляду, а також громадянам з iнвалiднiстю.

«У Кропивницькому цiєю допомогою охоплять 8 266 жителiв мiста. Дякую пiдприємцям, якi у складних умовах сьогодення знаходять можливiсть допомогти людям. А наше завдання сьогоднi – ефективно спрацювати, i розвести цi пакунки адресно, вiддати кожному кропивничанину в руки», - прокоментував мiський голова Андрiй Райкович.

Така робота нині ведеться по всій області. Як повідомили в прес-службі ОДА, упродовж квітня на Кіровоградщині роздадуть 78 тисяч продуктових наборів людям похилого віку та громадянам з інвалідністю.

До продуктового набору входять: крупа пшенична або ячна - 1 кг, рис - 1 кг, олія - 1 пляшка, печиво - 1 пачка, лимон - 1 шт., пластівці вівсяні - 1 кг, сіль - 1 пачка, цукор - 1 кг, макарони - 1 кг, чай чорний - 1 пачка та засоби гігієни.

Доставкою продуктових наборів займаються фахівці місцевих органів соціального захисту населення.

Все про коронавiрус читайте за посиланням.