У готелі «Турист» в Кропивницькому не готові приймати людей на обсервацію

Перегляди: 1411

Обидва заклади області, які визначили місцями обсервації для тих, хто повернувся з-за кордону, не готові приймати постояльців.

Вони не підлягають вимогам Міністерства охорони здоров’я, повідомили кореспонденту CBN їхні керівники.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

До прикладу, в готелі «Турист» в Кропивницькому немає навіть дезінфікуючих засобів.

«Проблема в засобах дезінфекції, засобах захисту, в утилізації. Дуже багато таких дрібних питань, які потрібно вирішувати. Я подзвонив у штаб області й міста і сказав, що у мене була перевірка, ось такі проблеми. Потрібно усунути. Я вам даю список цих проблем, усувайте і я готовий», - сказав Олександр Гуйван, голова правління ПрАТ «Кіровоградтурист».

Не готова бути місцем обсервації і Знам'янська обласна бальнеологічна лікарня. Усунути всі недоліки там зможуть аж за три тижні. Втім на це потрібно щонайменше півмільйона.

«По цим вимогам нам треба виконати досить великий комплекс робіт. І будівельних, і пов’язаних із придбанням певних матеріалів, і з навчанням персоналу, і з його недостатньою кількістю. Теоретично ми можемо бути готові, але через певний час», - зазначив Володимир Джулай, керівник КП «Знам'янська обласна бальнеологічна лікарня».

Нагадаємо, на Кіровоградщині визначили місця для обсервації.

Все про коронавірус читайте за посиланням.