У мiськрадi Кропивницького пояснили, як функцiонує пасажирський транспорт у перiод карантину

Перегляди: 1417

У Кропивницькому пасажирський транспорт функцiонує в режимi доставки на роботу i пiдвезення додому працiвникiв, якi забезпечують дiяльнiсть критичної для мiста iнфраструктури, передає CBN з посиланням на прес-службу мiста.

За словами начальника управлiння розвитку транспорту та зв’язку Вiктора Житника, в обласному центрi пасажирськими перевезеннями займаються тролейбуси i великомiснi автобуси КП «Електротранс».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Перевозять кропивничан в межах кiлькостi мiсць для сидiння в транспортi i тiльки в захисних масках або респiраторах.

Право проїзду мають працiвники закладiв та установ незалежно вiд форми власностi, якi забезпечують охорону здоров’я, продовольче забезпечення, урядування та надання найважливiших державних послуг, енергозабезпечення, водозабезпечення, зв’язку та комунiкацiї, фiнансових та банкiвських послуг, функцiонування iнфраструктури транспортного забезпечення, сфери оборони, правопорядку та цивiльного захисту, об’єктiв критичної iнфраструктури, якi мають безперервний промисловий цикл.

«Належнiсть до таких категорiй громадяни пiд час посадки в транспортний засiб мають пiдтвердити спецiальною перепусткою, а до їх видачi – службовим посвiдченням, чи довiдкою з мiсця роботи», - наголосив Вiктор Житник.

Люди, якi досягли 60-рiчного вiку, мають перебувати на самоiзоляцiї. Як виняток пенсiонери, якi здiйснюють заходи, пов’язанi з недопущенням поширення COVID-19 та забезпечують дiяльнiсть об’єктiв критичної iнфраструктури.

Все про коронавірус читайте за посиланням.