«Електротранс» вiдкрив новий тролейбусний маршрут у Кропивницькому

Перегляди: 5298

Iз запровадженням жорсткiших карантинних заходiв на територiї країни, робота мiського громадського пасажирського транспорту ускладнилася, iнформують в мiськiй радi.

Станом на 7 квiтня пасажирськi перевезення на мiських маршрутах Кропивницького забезпечує виключно КП «Електротранс».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Посадку пасажирiв до транспортних засобiв здiйснюють за спецiальними перепустками, зокрема – це працiвники медичної сфери та критичної iнфраструктури.

Бiльшiсть керiвникiв пiдприємств, закладiв та установ мiста, що мають забезпечувати стабiльну життєдiяльнiсть громади мiста, зволiкають iз подання заявок на отримання спецперепусток.

Маршрутна мережа, яку покриває «Електротранс», не дозволяє забезпечити перевезення пасажирiв без залучення приватних перевiзникiв. У той же час, приватні перевізники відмовляються здійснювати перевезення на закріплених за ними маршрутами.

У такiй ситуацiї КП «Електротранс» вимушений розширювати географiю перевезень. Для забезпечення перевезення медпрацiвникiв, iз 7 квiтня у Кропивницькому запровадили новий тролейбусний маршрут № 8 «вул. Генерала Жадова – обласний онкологiчний диспансер».

Маршрут розробили з урахуванням необхiдностi перевезень пасажирiв до медзакладiв, якi розташованi на вулицях Генерала Жадова та Космонавта Попова, обласної лiкарнi, дитячої обласної лiкарнi, облонкодиспансеру.

Все про коронавiрус читайте за посиланням.