Кропивницьку ЦРЛ через COVID-19 закрили на карантин, а медпрацівників відправили у відпустки (ВІДЕО)

Перегляди: 4515

У Кропивницькій центральній районній лікарні закрили на карантин реанімаційне відділення, а медпрацівників, які контактували з хворими на коронавірус, відправили на лікарняний.

Про це повідомив анестезист закладу Богдан Гавриш у відеозверненні, яке оприлюднив в Instagram, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами чоловіка, він та його колеги контактували з хворою на COVID-19, яка померла, але головний лікар ЦРЛ не взяв це до уваги.

«Головному лікарю сказали, що ми контактували з хворою на COVID-19. А він нам на це все відповів "А коли? Такого не було". Ми його запитали, які будуть компенсації, адже нам повинні до зарплати додати 200%, бо ми працюємо з хворими на коронавірус. Ніхто нічого про це не сказав. Нас просто розігнали і все», - зазначив чоловік.

Цю інформацію посадовці поки не коментують.

Все про коронавірус читайте за посиланням.

https://www.instagram.com/tv/B-pGCWdhLXl/?igshid=14ut989e530oe&fbclid=IwAR1G7B6VCH5tyf4naHivq1xRsoVXvB5AWpgsJAmqrtgFNvyb1aiuHaQ522s