На Кiровоградщинi полiцейськi викрили пiдозрюваних у збутi наркотикiв

Перегляди: 900

Правоохоронцi отримали iнформацiю про те, що в Кропивницькому двоє громадян збувають наркотики, у тому числi методом так званих закладок та за допомогою мережi iнтернет.

Про це CBN поiнформували в прес-службi ГУ НП в областi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В результатi проведених перевiрок iнформацiя пiдтвердилася.

Пiд час проведення обшуку у помешканнi 49-рiчного жителя Кропивницького полiцейськi вилучили пiгулки лiкарського засобу, забороненого для немедичного вживання, марiхуану, пристрiй для її вживання, а також телефон, що використовувався пiд час скоєння злочинiв.

У 19-рiчного жителя iншої областi, який тимчасово проживає в Кропивницькому, також вилучили пiгулки заборонених лiкарських засобiв

Речовi докази направили на експертизи, за результатами яких приймуть рiшення про притягнення громадян до кримiнальної вiдповiдальностi за ч. 1 ст. 307 Кримiнального кодексу «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберiгання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобiв, психотропних речовин або їх аналогiв».