Як виживає малий бізнес Кропивницького в умовах карантину | телеканал «Вітер»
07.04.20 (14:00) -
Перегляди:
1202
Нові правила для власників кафе, ресторанів і кав’ярень нині диктує карантин. Улюблені заклади відпочинку містян сьогодні здебільшого зачинені. А ті, хто працює в режимі ту гоу, по-різному пристосовуються до реалій. Власник кропивницької піцерії Андрій Лейбенко, ресторатор Віктор Душак і власник суші-бару Теймур Расулов розповіли, чи вдається їм втриматися на плаву.
Підписуйтеся на наш Youtube-канал https://cutt.ly/viter_tv, щоб не пропустити наступні програми.
Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua
Більше новин читайте на нашому сайті - https://cbn.com.ua
Приєднуйтеся до нас у соцмережах:
Telegram - https://t.me/cbnua
Facebook - https://www.facebook.com/cbncomua
Twitter - https://twitter.com/cbncomua