Як виживає малий бізнес Кропивницького в умовах карантину | телеканал «Вітер»

Перегляди: 1202

Нові правила для власників кафе, ресторанів і кав’ярень нині диктує карантин. Улюблені заклади відпочинку містян сьогодні здебільшого зачинені. А ті, хто працює в режимі ту гоу, по-різному пристосовуються до реалій. Власник кропивницької піцерії Андрій Лейбенко, ресторатор Віктор Душак і власник суші-бару Теймур Расулов розповіли, чи вдається їм втриматися на плаву.

Підписуйтеся на наш Youtube-канал https://cutt.ly/viter_tv, щоб не пропустити наступні програми.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Більше новин читайте на нашому сайті - https://cbn.com.ua

Приєднуйтеся до нас у соцмережах:

Telegram - https://t.me/cbnua

Facebook - https://www.facebook.com/cbncomua

Twitter - https://twitter.com/cbncomua