Як виживає малий бізнес Кропивницького в умовах карантину | телеканал «Вітер»

647
кількість переглядів

Нові правила для власників кафе, ресторанів і кав’ярень нині диктує карантин. Улюблені заклади відпочинку містян сьогодні здебільшого зачинені. А ті, хто працює в режимі ту гоу, по-різному пристосовуються до реалій. Власник кропивницької піцерії Андрій Лейбенко, ресторатор Віктор Душак і власник суші-бару Теймур Расулов розповіли, чи вдається їм втриматися на плаву.

Підписуйтеся на наш Youtube-канал https://cutt.ly/viter_tv, щоб не пропустити наступні програми.

Більше новин читайте на нашому сайті – https://cbn.com.ua

Приєднуйтеся до нас у соцмережах:

Telegram – https://t.me/cbnua

Facebook – https://www.facebook.com/cbncomua

Twitter – https://twitter.com/cbncomua

Приєднуйтеся до нас у Facebook, читайте в Telegram і Twitter.