На Кiровоградщинi 22 пiдприємства отримали попередження через недотримання карантину

Перегляди: 2369

Лише за один день, 6 квiтня, пiд час рейдiв з обстеження щодо дотримання карантинних та протиепiдемiчних заходiв 22 пiдприємства областi отримали попередження, передає CBN з посиланням на обласне управлiння Держпродспоживслужби.

Крiм того, склали один протокол про притягнення до адмiнвiдповiдальностi за порушення карантину.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Рейди проводять групи за участi фахiвцiв Держпродспоживслужби, ДСНС та Нацполiцiї областi.

Так, в Бобринецькому районi виявили, що у магазинi «Настьона» вiдсутнi дезiнфiкуючi засоби i не проводять поточну дезiнфекцiю. У Вiльшанському районi попри заборону продовжував працювати будiвельний магазин «Бульдозер». У Долинському районi у магазинi «Лимончик» також були вiдсутнi дезiнфектори. В магазинах Маловискiвського та Новоархангельського районiв не проводять температурний скринiнг персоналу перед початком роботи.

В Олександрiвському районi пiд час повторної перевiрки встановили, що в магазинi «Рослинний свiт» так i не закупили антисептики для обробки рук працiвникiв.

У Кропивницькому в магазинах «Овочi i фрукти» та «Вацак» вiдсутнi засоби iндивiдуального захисту в продавцiв, у магазинi «Карамелька» харчовi продукти знаходяться на вiдкритих вiтринах, а в магазинi «Черняхiвськi ковбаси» дезiнфекцiйнi засоби не мають маркування.

Все про коронавiрус читайте за посиланням.