На Кiровоградщинi за перiод карантину зафiксували 49 фактiв домашнього насильства

Перегляди: 1181

З 18 березня по 7 квiтня на Кiровоградщинi полiцейськi задокументували 49 фактiв вчинення домашнього насильства, передає CBN з посиланням управлiння превентивної дiяльностi полiцiї Кiровоградщини.

Вiдносно порушникiв склали 39 адмiнiстративних протоколiв за ст. 173-2 Кодексу України про адмiнiстративнi правопорушення та внесли чотири термiновi забороннi приписи.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В цiлому у перiод карантину правоохоронцi провели бiльше 70 профiлактичних бесiд.

«Ми розумiємо, що пiд час карантинних заходiв люди цiлими родинами перебувають вдома, окремi з них, можливо, переживають певне психологiчне навантаження чи хвилювання. У такий перiод важливо не допускати сiмейних конфлiктiв, поводитися толерантно та пiдтримувати один одного. Коли ж проблеми вирiшити самостiйно не вдається, слiд негайно повiдомляти про них полiцейських. Правоохоронцi готовi реагувати на факти домашнього насильства оперативно i в рамках закону», - наголосив заступник начальника ГУНП в областi Олексiй Нiколаєв.

Все про коронавiрус читайте за посиланням.