Представники «Європейської Солідарності» роздали продовольчу допомогу жителям області (ФОТО)

Перегляди: 1426

Сьогодні, 8 квітня, представники обласної організації партії «Європейська Солідарність» роздавали продовольчу допомогу тим, хто зареєстрував відповідну заяву на сайті партійної організації, передає кореспондент CBN.

Всього обласна організація отримала 350 пакунків. В них -кукурудзяна крупа, рис, гречка, олія, цукор, борошно, згущене молоко, тушковане м’ясо та печиво. Сьогодні такі пакунки отримали 117 людей.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

70-річна Любов Ніколайчук розповідає, що довгий час проживає сама й пенсії на продукти не вистачає.

«Я дуже потребую цієї допомоги, адже моєї пенсії замало. Чесно кажучи, то вже досить давно в мене в хаті немає хліба. Я їм лише сухарі», - каже пенсіонерка.

За словами керівника обласної організації партії «Європейська Солідарність» Сергія Коваленка, на сьогодні майже півтисячі людей просять про продовольчу допомогу. Цього тижня таку підтримку отримають 350 громадян, які зробили заявку про допомогу на відповідній платформі.

«Це дасть можливість зараз в умовах, коли збільшуються ціни на продукти, втрачається робота й дохід сім’ї, підтримати громадян України. Також ми очікуємо на захисні костюми, які будуть передані до лікарні й розуміємо, що це теж дуже потрібно», - зазначив Сергій Коваленко.

Нагадаємо, 20 захисних костюмів, захисні окуляри та рукавички придбала Гайворонська територіальна організація «Європейської солідарності».

Тисячу медичних масок передала обласна організація партії «Європейська солідарність» медикам та правоохоронцям, які озвучили таку потребу.