Стало відомо, жителі яких районів Кіровоградщини захворіли на COVID-19

Перегляди: 6871

На Кіровоградщині лабораторним методом підтвердили 54 випадки захворювання на коронавірус, із яких один летальний.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова ОДА Андрій Балонь.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На COVID-19 захворіли:

40 жителів Кропивницького, шестеро - Кропивницького району. Із них дві жінки з Соколівського. Вони наразі перебувають на госпіталізації в обласній лікарні.

Захворіла жінка з Володимирівки, яку виявили в обласному госпіталі й перевели на стаціонар до обласної лікарні.

Медпрацівники обласного госпіталю: жінка та чоловік із с. Підгайці та жінка з Северинки. Вони наразі перебувають на самоізоляції.

Троє жителів Долинського району. Із них: жінка з Долинської, яка перебуває на самоізоляції, чоловік із Новогригорівки, який перебуває в Долинській ЦРЛ, а також чоловік із Новосавицького, який теж у Долинській ЦРЛ.

Також в обласному госпіталі виявили хвору на COVID-19 жінку з Олександрії, яку перевели до обласної лікарні.

У  жінки з Мар'ївки Компаніївського району, чоловіка з Паліївки Маловисківського району та чоловіка з Вільшанки, які перебували в обласній лікарні, теж підтвердили COVID-19. Хворі продовжують залишатися на стаціонарному лікуванні в медзакладі.

«Наголошую: пацієнти з Олександрії, Вільшанки, Компаніївського та Маловисківського району перебувають на госпіталізації і не поверталися хворими додому. Тож прошу жителів вищезазначених районів зберігати спокій», - йдеться в дописі.

23 хворих на COVID-19 мають легкий перебіг хвороби й перебувають вдома на самоізоляції.

30 людей госпіталізували. Із них двоє - у Долинській ЦРЛ, 18 - у Центральній міській лікарні в Кропивницькому, десятеро - у Кіровоградській обласній лікарні.

Дев'ятеро пацієнтів знаходяться у тяжкому стані з причин, не пов'язаних безпосередньо з COVID-19. Зокрема йдеться про серцево-судинні захворювання, політравми тощо. 17 пацієнтів - у стані середньої тяжкості, стан чотирьох пацієнтів ближче до задовільного.

Все про коронавірус читайте за посиланням.