Кропивницький лікар розповів, коли слід звертатися до медиків

Перегляди: 4315

Під час зйомок спецвипуску програми TheЕКСКЛЮЗИВ на телеканалі «Вітер» Заслужений лікар України, головний лікар лікарні Св. Луки у Кропивницькому Григорій Урсол порадив, коли слід звертатися до медиків і які дослідження є найбільш інформативними.

Григорій Урсол радить звертатися до лікаря у випадку, коли організм самостійно не може перебороти хворобу. У ситуації, коли кількість тестів на COVID-19 недостатня для масової перевірки, варто зробити комп’ютерну томограму, адже такий вид діагностики є більш інформативним, ніж рентген чи флюорографія.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Досвід лікарів клініки Св. Луки підтвердив це, адже інфіковані пацієнти з цієї лікарні отримували позитивний результат тесту лише через кілька днів після того, як у закладі зробили припущення на наявність вірусу. Це стало можливим саме завдяки комп’ютерній діагностиці.

Григорій Урсол додав, що сучасні щеплення допомагають при складних вірусних захворюваннях.

«Коронавірус небезпечний саме тим, що послаблює імунітет людини та дозволяє іншим хворобам, в першу чергу пневмонії, вбивати організм. А сучасні щеплення попереджають та допомагають лікувати більшість вірусних хвороб», - зазначив він.

Докладніше - у спецвипуску програми TheЕКСКЛЮЗИВ на телеканалі «Вітер».

Все про коронавірус читайте за посиланням.