Проїзд у громадському транспортi Кропивницького дозволили за посвiдченнями з роботи

Перегляди: 1222

Перевезення пасажирiв у громадському транспортi Кропивницького здiйснюють за наявностi спецiальної перепустки, службового посвiдчення або довiдки з мiсця роботи.

Про це CBN поiнформували в прес-службi мiської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Рiшення про тимчасовий дозвiл проїзду в пасажирському транспортi для працiвникiв критичної iнфраструктури Кропивницького за службовими посвiдченнями та довiдками з роботи прийняли через необхiднiсть забезпечення спецiальними перепустками великої кiлькостi працiвникiв пiдприємств, закладiв та установ, що забезпечують стабiльну життєдiяльнiсть громади.

Мова йде про десятки тисяч перепусток, якими треба забезпечити працiвникiв сфер охорони здоров’я, продовольчого забезпечення, урядування та надання найважливiших державних послуг, енергозабезпечення, водозабезпечення, зв’язку та комунiкацiї, фiнансових та банкiвських послуг, функцiонування iнфраструктури транспортного забезпечення, сфери оборони, правопорядку та цивiльного захисту, об’єктiв критичної iнфраструктури, якi мають безперервний промисловий цикл.

«Щоб кондуктори могли iдентифiкувати людину, ми порадили пiдприємствам у довiдках з мiсця роботи зазначати серiю та номер паспорта працiвника. Таке рiшення тимчасове, поки спецiальними перепустками не будуть забезпеченi усi працiвники об’єктiв критичної iнфраструктури», - зазначив начальника управлiння розвитку транспорту та зв’язку мiської ради Вiктор Житник.

Все про коронавірус читайте за посиланням.