Роботодавцi Кiровоградщини пропонують 117 вакансiй для людей з iнвалiднiстю

Перегляди: 841

На сьогоднi роботодавцi Кiровоградщини пропонують 117 вакансiй для громадян з iнвалiднiстю.

Про це CBN поiнформували в прес-службi обласного центру зайнятостi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Серед вакансiй, якi пропонують роботодавцi: завiдувач трупи, артист оркестру, iнженер, бухгалтер, юрист, практичний психолог, соцiальний працiвник, iнструктор з протипожежної профiлактики, кравець, швачка, медична сестра, токар, маляр, водiй автотранспортних засобiв, оператор електронно-обчислювальних та обчислювальних машин, продавець продовольчих товарiв, укладальник-пакувальник та iн.

Своїм працiвникам роботодавцi пропонують вiд «мiнiмалки» (4723 грн) до десяти тисяч грн. Також представленi дев’ять вакансiї з неповною зайнятiстю та оплатою вiд 600 до 2880 грн на мiсяць.

Щодо розподiлу за районами, то у Кропивницькому районi представлено 68 вакансiї для громадян з iнвалiднiстю, 22 у Маловискiвському, дев’ять у Долинському, сiм у Новогородкiвському, по двi вакансiї у Гайворонському та Знам’янському та по однiй вакансiї у Голованiвському та Устинiвському районах.