У Кропивницькому демонтують самовільно встановлену рекламу

Перегляди: 826

В управлінні містобудування та архітектури міськради розпочали підготовку до демонтажу самовільно розміщеної реклами на території міста.

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради Кропивницького.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Демонтуватимуть два рекламні щити на розі вулиць Волкова та Комарова, двосторонній рекламний щит по вулиці Першій Виставковій, рекламний банер на фасаді будівлі № 1-а по вулиці Ушакова, двосторонній рекламний сіті-лайт по вулиці Євгена Чикаленка, чотири тристоронні рекламні урни на території скверу «Центральний» та рекламні банери на огорожі на розі вулиць Соборної та Андріївської.

«Усі власники рекламних конструкцій були попереджені про примусовий демонтаж незаконно встановлених рекламних конструкцій, - коментує завідувач сектору реклами та художнього оздоблення Ганна Хричова. - Після проведеної роботи з власниками самовільно розміщеної реклами останні прийняли рішення не чекати демонтажу, а самостійно прибрати незаконні рекламні носії. А власник рекламного щита по вулиці Першій Виставковій виявив бажання узаконити рекламну конструкцію, та подав заяву про надання йому відповідного дозволу».