Жителi Кропивницького заборгували за тепло близько 50 мiльйонiв

Перегляди: 921

Сьогоднi, 10 квiтня, КП «Теплоенергетик» завершив опалювальний сезон у Кропивницькому, проте люди за спожите тепло ще не розрахувалися, передає CBN з посиланням на прес-службу мiськради.

Як зазначив директор пiдприємства Олександр Чельник, за температурними показниками сезон був аномальним.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«У чомусь це полегшило роботу пiдприємства. Ми оперативно усували пориви та руйнування мереж, у повному обсязi виконували роботу по забезпеченню населення теплом», - сказав Олександр Чельник.

Вже завтра розпочнуть пiдготовчi роботи до наступного опалювального сезону: гiдравлiчнi випробовування, ремонт технiчного обладнання та теплових мереж.

Олександр Чельник звернувся до споживачiв iз проханням вчасно оплачувати послугу: «Я розумiю складну економiчну ситуацiю, що склалася з введенням карантинного режиму, та все ж прошу знайти можливостi вчасно розраховуватися за спожите тепло».

Загальна сума заборгованостi споживачiв за послуги теплопостачання населення складає близько 50 млн грн.

Загальний сукупний борг пiдприємства, враховуючи борги попереднього орендаря ТОВ «ЦНТI УНГА», складає 135 млн грн, з них 50 млн грн за поточний опалювальний сезон та 85 млн грн - борги за минулий перiод.