ФК «Олександрія» продовжує підтримувати медиків у боротьбі з коронавірусом (ФОТО)

Перегляди: 1393

За ініціативи президента футбольного клубу «Олександрія» Сергія Кузьменка та фінансового сприяння компанії «Агровіста» ще на півмільйона гривень придбали захисні костюми, маски, респіратори, рукавички й антисептики для медичних закладів Олександрії й об’єднаних громад Олександрійського району.

Про це йдеться на сайті клубу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

[gallery td_select_gallery_slide="slide" link="none" ids="65310,65311,65312,65313,65314,65315,65316,65317"]

Олександрійська підстанція №5 комунальне підприємство «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області», яка постійно піклується про здоров’я футболістів та вболівальників під час проведення футбольних матчів, отримала індивідуальні захисні засоби з рук директора ФК «Олександрія» Дмитра Кітаєва.

Директор футбольного клубу наголосив, що швидка допомога першою приймає виклики підступного вірусу і медперсонал має бути максимально захищений.

У свою чергу, завідувач швидкої допомоги Ольга Кочерга подякувала за допомогу керівництву клубу і висловила сподівання, що разом ми гідно зможемо протистояти пандемії.

Все про коронавірус читайте за посиланням.