На Кіровоградщині оголосили про підозру керівнику ДП. Сума збитків - майже півмільйона

Перегляди: 920

На Кіровоградщині поліцейські повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем керівнику державного підприємства.

Про це CBN поінформували у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Працівниками управління стратегічних розслідувань в Кіровоградській області та слідчого управління поліції області під процесуальним керівництвом військової прокуратури Кіровоградського гарнізону Південного регіону України в рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України, доведено причетність службової особи до зловживання службовим становищем під час реалізації деревини», - йдеться у повідомленні.

Слідство встановило, що «керівник одного з державних підприємств з метою отримання незаконного прибутку, діючи в інтересах третіх осіб, незаконно реалізовував за значно заниженими та економічно не обґрунтованими цінами деревину, зрубану на території Олександрівського та Знам’янського районів Кіровоградської області».

Сума збитків - понад 420 тисяч гривень.

Директору повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України «Зловживання службовим становищем, службовою особою, що спричинило тяжкі наслідки». Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та проводяться слідчі дії.