Половина жителів Кропивницького схвалює роботу міського голови

Перегляди: 888

У Кропивницькому 54 відсотки учасників соцопитування від групи «Рейтинг» вважають, що справи в місті в цілому йдуть у правильному напрямку.

Що так само відбувається в Україні в цілому, вважають лише 34 відсотки кропивничан, які взяли участь в шостому всеукраїнському муніципальному опитуванні, яке провела соціологічна група «Рейтинг» від імені Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

55 відсотків опитаних схвалюють діяльність мера. 70 відсотків респондентів відзначили успіхи мера у питаннях роботи громадського транспорту. Ще 45 – стану доріг.

У цілому жителі області в порівнянні з минулим роком відчувають більшу задоволеність якістю надання послуг. Найбільше задоволені наданням послуг у гуманітарній сфері – вище середнього, трохи гірше з оцінкою комунальної сфери. Нижче середнього оцінюють жителі Кіровоградщини роботу поліції і розвиток інфраструктури. Ще гірше - медицину й екологію.

Опитування проводилось у 24 обласних центрах України, що не перебувають під контролем російських чи проросійських сил, включаючи Маріуполь та Сєвєродонецьк на Донбасі.

Опитування проведено на основі вибірки, яка включала 19200 респондентів.

Статистична похибка для кожного міста не перевищує ±3,5%. Досяжність респондентів у середньому склала 63,9%.