Понад половині кропивничан є чим зайнятися у місті - опитування

Перегляди: 827

Рівень можливості вільно висловлювати свої думки як добрий оцінив 71% кропивничан, які взяли участь в шостому всеукраїнському муніципальному опитуванні від соціологічної групи «Рейтинг» з 25 січня по 17 лютого від імені Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту, передає кореспондент CBN.

2% респондентів дали оцінку «відмінно» і 1% – «жахливо».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Можливості включатися в прийняття рішень на рівні міста 39% опитаних кропивничан вважають добрими, ще 27% – середніми і 15% – поганими.

Оцінку «добре» щодо різноманітності дозвілля в місті (до карантину) поставили 59% кропивничан, що взяли участь у опитуванні. Ще 26% вважають її середньою. 53% респондентів заявили, що у Кропивницькому можна отримати якісну освіту за різними спеціальностями – оцінка «добре». 26% поставили оцінку «середньо» і 10% – «погано».

Цілком безпечно почувають себе 14% кропивничан, швидше безпечно – 29%, і швидше небезпечно – 37%. Ще 15% респондентів, що живуть у Кропивницькому, почувають себе в небезпеці.

Опитування проводилось у 24 обласних центрах України, що не перебувають під контролем російських чи проросійських сил, включаючи Маріуполь та Сєвєродонецьк на Донбасі. Опитування проведено на основі вибірки, яка включала 19200 респондентів. Статистична похибка для кожного міста не перевищує ±3,5%. Досяжність респондентів у середньому склала 63,9%.