80 мiльйонiв держсубвенцiї розподiлили мiж медзакладами Кiровоградщини

Перегляди: 1307

Голова Кiровоградської ОДА Андрiй Балонь пiдписав розпорядження про розподiл державної субвенцiї в загальному розмiрi майже 80 млн грн, яка спрямовується за трьома цiльовими напрямами.

Про це Андрiй Балонь повiдомив в своєму Telegram-каналi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Понад 19 млн грн розподiлили мiж мiстами обласного значення та районами на вiдшкодування вартостi лiкiв для хворих на дiабет.

Майже 40 млн грн - для закладiв, якi фiнансуються за медичною субвенцiєю. Йдеться про обласне дитяче патанатомiчне бюро, регiональний Центр громадського здоров'я, обласне бюро медико-соцiальної експертизи, обласне бюро судово-медичної експертизи та будинок дитини нового типу.

Близько 21 млн грн - для лiкарень.

Кошти за двома останнiми цiльовими напрямами головнi лiкарi в тому числi зможуть використати для нарахування зарплати медпрацiвникам, якi лiкують хворих на коронавiрус.

«Розподiл виконано. На його пiдставi Мiнiстерство фiнансiв України здiйснить фiнансування бюджетiв органiв мiсцевого самоврядування», - йдеться в дописi.