ФК «Олександрія» започаткував соціальний проект «Турбота» (ФОТО)

Перегляди: 3410

Керівництво футбольного клубу «Олександрія» в рамках соціального проекту «Турбота» надасть соціально-продуктову допомогу жителям Олександрії та Олександрійського району, передає кореспондент CBN.

У вівторок, 21 квітня запрацює гаряча лінія проекту «Турбота».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Тих, хто потребує допомоги, волонтери закликають звертатися щодня з 8:00 до 20:00 за номером гарячої лінії:

0 800 751 911

(усі дзвінки безкоштовні).

«Наш клуб не міг залишитися осторонь, в такий скрутний для людей час. Тому президент клубу Сергій Кузьменко вирішив допомогти незахищеним категоріям продуктами і деякими профілактичними засобами», - повідомив директор ФК «Олександрія» Дмитро Кітаєв.

Допомогти пакувати набори до головного офісу ФК «Олександрія» сьогодні, 18 квітня прийшли зо два десятки волонтерів. Для першої роздачі підготували близько трьохсот пакетів.

«Ми повинні разом пережити цей складний період та допомогти тим, хто найбільше цього чекає. Кожен, хто потребує підтримки, може отримати соціальну допомогу від команди Сергія Кузьменка. Для цього потрібно зателефонувати на гарячу лінію», - прокоментував партнер акції «Турбота» Сергій Коваленко.

На першому етапі соціально-продуктову допомогу отримають 5 тисяч жителів Олександрії та Олександрійського району, які через карантин опинилися у скруті. Допомогу волонтери розвозитимуть адресно.

«Понад п’ять років я підтримую благодійні акції футбольного клубу і сьогодні також прийшов як волонтер. Продуктів для людей закупили дуже багато, тож я з радістю прийшов допомогти їх розфасувати», — розповів волонтер Олексій Чиж.

До соціальних пакунків поклали: борошно, цукор, соняшникову олію, макарони, ковбасу. Також благодійники не забули про засоби першої необхідності під час пандемії коронавірусу - багаторазові медичні маски.

«На благодійний проект "Турбота" керівництво "Олександрії" та холдингу "Агровіста" виділили 1 мільйон гривень. Один набір коштує близько двохсот гривень. Також ми вже маємо попередній список людей, які точно потребують нашої підтримки», - повідомив партнер акції «Турбота» Юрій Гугленко.