В облдержадмiнiстрацiї поінформували про ситуацiю iз COVID-19 на Кiровоградщинi

Перегляди: 5749

Ще 11 жителiв Кiровоградщини, якi хворiли на коронавiрус, одужали.

Про це на своїй сторінці у Facebook повiдомив голова Кіровоградської ОДА Андрiй Балонь.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Йдеться про двох жителiв Долинського району. Це 49-рiчний чоловiк iз Новогригорiвки та 69-рiчний чоловiк iз Новосавицького, жителя Новомиргородського району. Це 51-рiчний чоловiк iз с. Рубаний мiст, якого госпiталiзували в обласну лiкарню.

Одужали п'ятеро жителiв Кропивницького. Iз них четверо - медпрацiвники обласної лiкарнi. Також два негативних ПЛР-дослiдження на коронавiрус зареєстрували в генерального директора приватної клiнiки та двох жителiв Кропивницького району. Це 62-рiчна й 57-рiчна жiнки з Соколiвського.

Одужала й жителька Олександрiйського району. Це 81-рiчна жiнка з Олександрiї, яка перебувала в обласнiй лiкарнi.

Загалом в областi зафiксували вже 17 випадкiв одужання вiд COVID-19.

Станом на 19 квiтня, на Кiровоградщинi лабораторним методом пiдтвердили 245 випадкiв захворювання на коронавiрус. Безпосередньо за минулу добу методом ПЛР-реакцiї виявили 11 нових випадкiв. Йдеться про десять випадкiв у Кропивницькому. Один - у Кропивницькому районi: позитивний ПЛР-тест виявили в 55-рiчної жiнки з Черняхiвки.

Серед числа iнфiкованих на COVID-19 – шестеро дiтей, усi мають легкий перебiг хвороби.

Позитивний ПЛР-тест на коронавiрус загалом мають 82 медпрацiвникiв, iз них п’ять випадкiв зафiксували минулої доби. Йдеться про двох медпрацiвникiв Центру екстреної медичної допомоги, трьох медпрацiвникiв приватної клiнiки.

Вчора фахiвцi лабцентру обстежили всiх контактних медичних працiвникiв iз Голованiвської ЦРЛ. Результати ПЛР-дiагностики негативнi.

Все про коронавiрус можна прочитати за посиланням.