У Кропивницькому молодій жінці терміново потрібна донорська кров

Перегляди: 1029

У Кропивницькому 32-річна Марія Корнєва потребує допомоги донорів з третьою групою крові (резус негативний).

Про це кореспонденту CBN повідомила матір жінки Тетяна Чемерис.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Марія перебуває в обласній лікарні з діагнозом: гостра мієломоноцитарна лейкемія.

«Донька 17 січня потрапила в гінекологічне відділення. Думали, що в неї позаматкова вагітність, а виявилося - розкрив ендометриоїдної кісти. Коли була кровотеча, її поклали в реанімацію, а в неї високі лейкоцити, кров не зупинялася. Нас направили в обласну лікарню, але лейкоцити ще більше підвищилися. Лікарі сказали їхати у Київ, але за декілька днів лейкоцити знову піднялися. Донці зробили хіміотерапію, а потім пункцію головного мозку й відправили аналізи у Київ, де лікар поставив правильний діагноз», - розповіла Тетяна Чемерис.

29 січня Марія пройшла перший курс хіміотерапії.

«8 березня ми мали пройти другий курс терапії, але не пройшли, бо в неї були сильні ускладнення. Ось лише нещодавно зробили другий курс хімії. Через те, що були великі ускладнення, ми вже витратили 150 тисяч гривень і, напевно, буде потрібна ще така ж сума. Ми повинні протягом двох років кожні 35 днів проходити хіміотерапію, а також для моєї доньки потрібна третя негативна група крові», - додала жінка.

Допомогти фінансово можна, перерахувавши гроші на карту ПриватБанку: 4149 4991 1637 7167 (Тетяна Михайлівна Чемерис).

Телефон зв’язку: 0958260098.