У Кропивницькому ювілейний всеукраїнський фестиваль до Дня землі проведуть онлайн

Перегляди: 1317

Сьогодні, 21 квітня, у Кропивницькому розпочинається ювілейний XXV всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений всесвітньому Дню землі.

Організатори - державний центр позашкільної освіти, обласні управління освіти і науки та ЦДЮТ, міжнародна асоціація позашкільних закладів, передає CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Тема цьогорічного фестивалю - «Сучасна Україна моїми очима».

Протягом чотирьох днів учасники змагатимуться у номінаціях «Громадська думка», «Образотворче мистецтво» та « Хореографічне мистецтво».

Для учасників фестивалю організують творчу майстерню «Світ, який я створюю», яка відбудеться у форматі онлайн-квесту.

У фестивалі беруть участь близько 500 дітей та молоді віком від десяти до 21 року з 12 областей країни та з-за кордону.

Дізнатися про перебіг фестивальної програми та побачити віртуальну виставку конкурсних художніх робіт можна на сайті закладу www.ocdut.kr.ua та в соціальних мережах Facebook, Instagram.

Фестиваль започаткували у 1995 році. Його учасниками стали вже понад 2500 дітей Кіровоградської області та більше 5000 дітей з різних куточків України.

Гостями фестивалю були художні дитячі та молодіжні художні колективи з Сербії, Болгарії, Чорногорії, Португалії, делегації всесвітнього руху «Стовп миру» (Японія), європейської Асоціації закладів вільного часу великих міст Європи (Чехія, Нідерланди), представники міжнародного руху «Школа демократії» (Грузія), члени міжнародної Асоціації позашкільної освіти.