Благодійний фонд «Майбутнє міста» передає медикам Кропивницького засоби захисту (ФОТО)

Перегляди: 3106

Благодійний фонд «Майбутнє міста» готує нову партію засобів індивідуального захисту для медичних працівників обласного центру і Кропивницького району.

Про ініціативу CBN поінформували в організації й наголосили, це не разова акція, а системна підтримка лікарів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Сьогодні ми бачимо, що саме на Кіровоградщині чи не найбільша кількість медичних працівників захворіли на коронавірус. А це означає, що до влади є питання. Наш фонд не міг залишатися осторонь. У 2014 волонтери тримали нашу армію, у 2020 небайдужі рятують нашу медицину», – говорить співзасновник фонду Михайло Чередник.

Свою ініціативу благодійний фонд «Майбутнє міста» започаткував ще в березні. З того часу засоби індивідуального захисту, а також дезінфектанти, систематично отримують працівники лікарень, поліклінік та інших медзакладів обласного центру й Кропивницького району.

«Ми вже передали й ще передаватимемо захисні багаторазові комбінезони, респіратори, спеціальні пластикові екрани для обличчя, шапочки, бахіли, рукавички й антисептики. На все виділили мільйон гривень. Наша робота системна. "Майбутнє міста" допомагатиме лікарям доти, доки буде в цьому потреба. Наше спільне завдання якомога швидше подолати пандемію COVID-19», – наголошує співзасновник фонду Єгор Шкода.

Все про коронавірус читайте за посиланням.