У магазинах на Кiровоградщинi виявили порушення карантину

Перегляди: 1559

У магазинах на Кiровоградщинi виявили порушення протиепiдемiчних заходiв.

Про це CBN поiнформували в прес-службi Держпродспоживслужби.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Магазини перевiряли на наявнiсть засобiв дезiнфекцiї, засобiв iндивiдуального захисту, проведення температурного скрiнiнгу вiдвiдувачам тощо.

Порушення виявили у магазинах чотирьох районiв:

Бобринецький район:

продовольчий кiоск «Восточна випiчка» — вiдсутнi засоби для дезiнфекцiї;

продовольчий магазин «Мiнi-опт» — вiдсутнi засоби для дезiнфекцiї, не проводиться температурний скринiнг персоналу;

продовольчий магазин «Центральний» — не витримується вiдстань мiж покупцями;

магазин «Стройсалон» — вiдсутнi засоби для дезiнфекцiї, вологе прибирання та дезiнфекцiя тут проводять несвоєчасно, не проводять температурний скринiнг персоналу, вiдсутнi засоби iндивiдуального захисту в працiвникiв та антисептичнi засоби для покупцiв.

Маловискiвський район, м. Мала Виска:

магазин «Черняхiвськi ковбаси» — недостатня кiлькiсть засобiв iндивiдуального захисту у працiвникiв, вiдсутнi маркування та сертифiкати на засоби для дезiнфекцiї;

магазин «Димок» — вiдсутнi супровiднi документи на засоби для дезiнфекцiї.

Гайворонський район, м. Гайворон:

продуктовий магазин — не витримується дезiнфекцiйний режим, не проводиться прибирання та обробка поверхонь у магазинi, вiдсутнiй антисептик для продавця та покупцiв.

Кропивницький район:

продовольчi магазини — недостатня кiлькiсть засобiв iндивiдуального захисту у працiвникiв, вiдсутнiй дезiнфiкуючий засiб для вiдвiдувачiв магазину, не проводиться вологе прибирання магазину з застосуванням дезiнфiкуючих засобiв тощо.

З 19 березня по областi перевiрили 4403 торговi точки. Робочi групи працюватимуть на територiї областi до завершення карантину.

Все про коронавiрус можна прочитати за посиланням.