На Кiровоградщинi майже 200 магазинiв перевiрили на дотримання карантину

Перегляди: 822

На Кiровоградщинi робочi групи у складi представникiв Держпродспоживслужби, ДСНС та Нацполiцiї областi продовжують перевiряти об’єкти на дотримання карантинних та протиепiдемiчних заходiв.

Про це CBN поiнформували в прес-службi Держпродспоживслужби областi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З 19 березня робочi групи перевiрили 4583 закладiв. Лише протягом 22 квiтня в районах i мiстах Кiровоградщини провели 180 обстежень.

У Кропивницькому в магазинi «Формула смаку» не було медичних книжок у продавцiв, дезiнфiкуючого засобу для проведення прибирання у закладi, а також антисептика для вiдвiдувачiв. У магазинi «Карамелька» на момент перевiрки продавець знаходився на робочому мiсцi без маски.

У Новоукраїнцi в магазинi продуктiв продавали нефасоване печиво, яке не захищене вiд забруднення. Також там вiдсутнi спецiальнi позначки для дотримання дистанцiї мiж покупцями в 1,5 м.

У Добровеличкiвцi в продуктовому магазинi також продавали нефасовану вагову продукцiю та не було антисептичного засобу для покупцiв.

У Новоархангельську в магазинi продуктiв пускали вiдвiдувачiв без масок та не витримувалася дистанцiя мiж вiдвiдувачами у 1,5 м.

В селi Долинiвка в магазинi продуктiв не проводили температурний скринiнг працiвникiв, а в примiщення допускали вiдвiдувачiв без засобiв iндивiдуального захисту.

При повторних перевiрках суб’єктiв господарювання встановили, що не усувають порушення у продовольчому магазинi у Новгородцi. Цей факт розглянуть на засiданнi районної комiсiї з питань техногенно-екологiчної безпеки та надзвичайних ситуацiй.

Все про коронавiрус читайте за посиланням.