Суди розглянули лише три справи про порушення карантину на Кiровоградщинi

Перегляди: 730

З початку карантину до Єдиного державного реєстру судових рiшень надiйшла iнформацiя про розгляд судами областi 39 справ, що стосуються потенцiйних порушень карантинних обмежень, передає CBN з посиланням на «Центр медiарозслiдувань «Прозоро»

18 справ повернули полiсменам на доопрацювання через неналежне формування доказової бази. Ще 17 справ закрили за вiдсутнiстю складу правопорушення, а в одному випадку суд обмежився по вiдношенню до обвинуваченого усним зауваженням.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Лише в трьох справах все закiнчилося накладенням штрафу.

Найбiльший штраф у розмiрi 34 тисяч гривень наклав Олександрiйський мiськрайонний суд. Порушник, за версiєю суду, керуючий будiвельно-господарського супермаркету «33 м2», який 19 березня не припинив роботу магазину, а працiвники супермаркету на момент фiксацiї порушення не мали засобiв iндивiдуального захисту.

17 тисяч гривень штрафу за торгiвлю кавою заплатить пiдприємиця з Вiльного, власниця торговельного павiльйону громадського харчування «Iрмас».

Штраф у 17 тисяч заплатить i працiвниця кафе-бару «Спотикач», що у Свiтловодську.