На Кіровоградщині магазини продовжують порушувати карантин

Перегляди: 1233

Робочі групи у складі представників Держпродспоживслужби, ДСНС та Нацполіції області продовжують перевіряти об’єкти щодо дотримання карантинних та протиепідемічних заходів.

Про це CBN поінформували в Держпродспоживслужбі області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З 19 березня робоча група перевірила 4937 закладів. Лише протягом 24-25 квітня робочі групи в районах і містах Кіровоградщини провели 213 обстежень.

У Кропивницькому біля ринку «Черемушки» на тротуарі продавали домашню консервацію тощо, в аптеці №118 не проводять температурний скринінг працівників, відсутній дезінфікуючий засіб, в магазині «Делві» використовують дезінфікуючий розчин без маркування, а в овочевих кіосках дезінфікуючий розчин без маркування державною мовою.

У магазині «Риба» продають заморожену рибу, не захищену від забруднення, порушують товарне сусідство при зберіганні продуктів харчування, а приміщення магазину не підтримується в чистоті. В магазині Watsons скупчення людей біля каси, дистанція між відвідувачами не витримується, а в крамниці «Карамелька» відсутній дезінфікуючий засіб.

У магазині «Черняхівські ковбаси» використовують дезінфікуючий засіб без маркування та супровідних документів, а продукцію зберігають на прилавку.

В Онуфріївському районі в магазині «Маркетопт» не витримується дистанція між продавцями та покупцями, кількість відвідувачів перевищує допустиму для площі торговельного залу, а перед початком роботи не проводиться температурний скринінг працівників. У «Продуктах» відсутні позначки в торговому залі, не витримується дистанція між покупцями та продавцем.

У Бобринецькому районі в магазині автозапчастин села Златопілля відсутні дезінфікуючі засоби, а в господарчому магазині «Стройбат» не проводиться температурний скринінг працівників.

У Долинському районі в магазинах продають хлібобулочні вироби та печиво без упаковки, й відсутні дезінфікуючі засоби.

У Новоархангельському районі в магазині продуктів ТОВ «ДНК ГРУПП» було скупчення покупців біля каси, та не витримується відстань між відвідувачами.

Все про коронавірус читайте за посиланням.