В Устинівському районі відкрили відремонтований міст, який торік розмила злива (ФОТО)

Перегляди: 931

Голова Кіровоградської ОДА Андрій Балонь разом із головою Устинівської районної державної адміністрації Максимом Собком оглянули відновлений міст після капітального ремонту.

Про це йдеться на сторінці Устинівської РДА у Facebook, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Голова облдержадміністрації розповів, що міст був збудований у 1966 році й за понад півстоліття жодного разу не ремонтувався.

«Важливість цього об’єкту полягає в тому, що через його руйнування минулого року півтори тисячі жителів довколишніх сіл не мали можливості дістатися до обласного центру. І, як наслідок, були вжиті кроки до термінового будівництва цього мосту», - зазначив Андрій Балонь.

Як повідомив Максим Собко, відновлювати міст почали наприкінці жовтня. Кошторисна вартість ремонту склала 8 мільйонів 400 тисяч гривень.

«Це надзвичайно важлива подія для нашого району. Ми маємо амбітні плани в розвитку дорожньої інфраструктури Устинівщини. Сподіваємося, що всі проекти нам вдасться реалізувати», - зазначив Максим Собко.

Нагадаємо, під час сильних дощів вода вийшла з берегів. Течія зруйнувала дорогу і розмила землю. Міст об’їжджали ґрунтовою дорогою.