Заступник начальника виправної колонії в Кропивницькому захворів на коронавірус

Перегляди: 1194

У Кропивницькому один із заступників начальника державної установи «Кропивницька виправна колонія (№6)» захворів на коронавірус.

Про це йдеться на сторінці південного міжрегіонального управління з ПВКП МЮ у Facebook, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З 16 квітня чоловік перебував на лікарняному та мав підвищену температуру. 21 квітня співробітника направили до міської лікарні №1 у Кропивницькому, де йому поставили діагноз: двостороннє запалення легенів. 22 квітня провели тест на Covid-19, який показав позитивний результат.

Щоб не розповсюджувати інфекційне захворювання, в установі виконання покарання встановили людей, що контактували з хворим. Дев’ять працівників установи вже здали тести на виявлення коронавірусу, результати яких показали негативний результат. 12 інших ще проходять тестування. Відповідні тести пройшли і рідні працівника.

В усіх службових кабінетах та інших приміщеннях загального користування провели додаткову дезінфекцію з використанням миючих та дезінфікуючих засобів. Медичну частину установи забезпечили необхідними лікарськими засобами, витратними матеріалами з відбору проб для проведення лабораторних досліджень, дезінфекційними засобами та засобами індивідуального захисту тощо.

Нагадаємо, випадок зараження коронавірусом, за даними ЗМІ, виявили у кропивницькому СІЗО.

Все про коронавірус читайте за посиланням.