Санітарно-пропускні пости на в’їздах до Кропивницького переводять у режим готовності

Перегляди: 4409

Санітарно-контрольні пропускні пости на в’їздах до Кропивницького переводяться в режим підтримання готовності до функціонування за їхнім призначенням з вівторка, 28 квітня.

Відповідне розпорядження видав керівник робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру у Кропивницькому, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби, заступник міського голови Олександр Мосін, повідомляє прес-служба міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Це означає, що в режимі підтримання готовності на СКПП нестимуть службу представники Кропивницького міжрайонного відділу УДСНС України в Кіровоградській області та третього стрілецького батальйону в/ч 3011 Національної гвардії України, - відзначив Олександр Мосін під час засідання міського штабу з ліквідації надзвичайної ситуації. – Екіпажі патрульної поліції повертаються працювати на маршрути вулицями міста, а медичні працівники - до закладів охорони здоров’я. У разі ускладнення епідеміологічної ситуації на території обласного центру санітарно-контрольні пропускні пости оперативно відновлять свою роботу».

Нагадаємо, 31 березня на Кіровоградщині встановили карантинні блокпости.

Все про коронавірус читайте за посиланням.