Близько 20 мільйонів гривень податків недоотримав Кропивницький під час карантину

Перегляди: 1075

Близько 20 мільйонів гривень податків недоотримав Кропивницький під час карантину - така ситуація, зокрема, склалася через прийняті Верховною Радою пільги для бізнесу.

Про це кореспонденту CBN повідомив голова бюджетної комісії міськради Кропивницького Олег Краснокутський.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як будуть економити, депутати міськради ще не вирішили. Сподіваються, що соціальні програми скорочувати не доведеться. Основний бюджетоутворюючий податок міста - доходи з фізичних осіб. Є втрати й по стягненню податку з нерухомості. Недоотримав Кропивницький грошей і по сплаті за землю.

«Ми можемо вже казати точно, що за період карантину місцевий бюджет Кропивницького втратив близько 20 мільйонів гривень. Мабуть, це торкнеться перш за все галузі житлового-комунального господарства, буде реалізовано менше об’єктів, проведено менше ремонтів. Це, мабуть, торкнеться і управління капітального будівництва, ну і в тому числі програм, які не є критичними, отам ми будемо шукати й економити», - прокоментував Олег Краснокутський.

Все про коронавірус та карантин читайте за посиланням.