На Кіровоградщині дата основної сесії ЗНО залежить від завершення карантину

Перегляди: 1246

На Кіровоградщині зовнішнє незалежне оцінювання пройде з дотриманням соціального дистанціювання та з використанням засобів індивідуального захисту.

Про це кореспонденту CBN повідомив начальник освіти й науки ОДА Володимир Таборанський та додав, що дата проведення основної сесії ЗНО залежить від завершення карантину.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Якщо карантин завершиться до першого червня, то тоді зовнішнє незалежне оцінювання пройде з 25 червня до 17 липня. Результати отримають усі до 31 липня, далі розпочнеться вступна компанія й триматиме вона до 15 вересня. Відповідно початок навчального року для студентів розпочнеться у середині вересня», - зазначив Володимир Таборанський.

За словами начальника освіти й науки ОДА, якщо карантин триватиме до початку серпня, то ЗНО відбудеться з 17 серпня до 4 вересня.

«Результати цього ЗНО абітурієнти отримають приблизно 17 вересня. Вступна кампанія в університетах також зміниться, а навчання у вузах розпочнеться на початку листопада», - додав він.

Все про коронавірус читайте за посиланням.